Saturday, April 14, 2012

my dream bedroom

taip laju2 by Deena Adrina at 6:30 PM
Anda rasa: 

Assalamualaikum ..

Aqu suka kan benda2 chomel & cool, ta kira benda tu ape pun janji chomel & menarik di mata aqu, pasti aqu akan tergila2 kan & rase na beli terus. Termasuklah about decoration for bedroom & my future house. InsyaAllah .. Aqu akan decorate sendiri taste mcam mane yg aqu na, dan pasti kan kemas, selesa & chomel!! ^_^ Sekarang niy aqu tengah dok pikir2 dan deco future bilik aqu niy macam mne erk, idea tu da ade. tapi idea tu byk sgt, tataw na choose yg mne da.. Actually, kalau na bilik tu mesti ade rumah dulu an, tp rumah pun blom siap ag canner?? aqu yg excited lebih plak, abah kate dalam tahun depan maybe siap. hmmm.. lambat lagi laa na dok bilik baru. cepat laa abah siap an rumah baru kite.. (ok, cukup..)

mase aqu tgh boring2 someday tu, aqu try laa search idea deco niy .. some of that adalah niy .. korang rase mane erk ?? 
 I Love purple much ! ini mungkin akan ada kt 1 sudut lam bilik aqu nanti.

sweet kan, gugurl sgt .

yg niy ringkas & simple. Tetap kemas. 

Love this also. ad miaow kt situ :)

sgt chomel yg ini, tp aq sedar aqu da tua :(

lau uma aqu ade loteng, aqu na wat mcm niy la. Huu

ok, yg niy bukan bilik ye. Ini ruang lepak aqu kt depan bilik. Abah! along nak ade niy nanti. ngee

Haa.. niy lagi lari dari entry. HUHU.. rumah aqu nanti aqu na dapur mcm niy.
I love this colour for my kitchen.

Semua chomel2 kan, deco dye pun sgt simple tp sweet je. bile laa na ade mcm niy (da start berangan). Nak jugak yg mcm niy.. ta kira, ta kira! (erk! gedik). Anyone ade na sponsor for me ?? HUHU.. please ... **mate bersinar2**

ok.. Tataa ^_^ (gitu jew an)







0 komen budak cute:

Post a Comment

 

The corner of Deena | icesejuk.blogspot.com